Da Vinci Code & Bier tappen

Altijd al het sfeervolle Den Bosch willen leren kennen? Dat kan nu op een originele en speelse manier. Na een warm ontvangst in Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught gaat u per fietstrein of tandem naar de Bossche Binnenstad. Daar gaat u met uw gezelschap de Da Vinci Code kraken en ontdekt zo de vele verborgen schatten van de stad. Midden in het centrum van Den Bosch staat een kluis. Deze kluis heeft een code. Kraak de code en......de verrassing is voor jou. Als je wil winnen vergeet dan niet een Smartphone mee te nemen en zorg voor een volle batterij!

Na de prijsuitreiking heeft u even tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan. Daarna wordt u verwacht bij de Bossche Stadsbrouwerij waar u een rondleiding krijgt en zelf een biertje gaat tappen en proeven. Hierna vervolgt u de reis terug per (trein)fiets naar het hotel, waar wij u een heerlijk 3-gangen diner zullen serveren.

Programma

11:00 - 12:00 uur
Wij ontvangen u en uw gezelschap in het sfeervolle restaurant of op ons trendy terras met een kopje koffie en een kopje soep naar keuze met stokbrood

12:00 - 12:30 uur
Vertrek richting het centrum per fietstrein of tandem fiets. U mag voorafgaand zelf kiezen met welk vervoersmiddel u op stap wilt.

12:30 - 15:30 uur
Da Vinci Code Kraken in de Bossche Binnenstad.

15:30 - 16:30 uur
Op eigen gelegenheid sfeer proeven in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch d.m.v. een kleine wandeling, even te shoppen of een terrasje te pakken.

16:30 - 18:00 uur
Rondleiding door de stadsbrouwerij

18:00 - 19:00 uur
Je eigen biertjes tappen en natuurlijk proeven

19:00 - 19:30 uur
Vertrek naar Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught per fietstrein of tandem fiets.

19:30 uur
Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner/buffet voor u.

Bekijk ook onze overnachtingsmogelijkheden Vraag naar de scherpe tarieven!

minimaal 8
hele jaar, op basis van beschikbaarheid
€ 90,00 per persoon en € 35,00 boekingskosten