Escape The City

Altijd al het sfeervolle Den Bosch willen leren kennen? Dat kan nu op een originele en speelse manier. Na een warm ontvangst in Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught gaat u onder begeleiding van een activiteitenbegeleider per fietstrein of tandem naar de Bossche Binnenstad. Eenmaal in het centrum aangekomen volgt de Escape City Game in hartje Den Bosch waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Bij dit spannende, interactieve, virtuele spel is het aan u de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de klok op 0 staat!

Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit hun kamers. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gegijzelden zijn. Bovendien kunt u door rond te lopen meer informatie verkrijgen. Niet alleen via uw tablet worden de hints gegeven, ook op gevels en op straat vindt u tips die gebruikt kunnen worden. 

Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd en na de prijsuitreiking heeft u even tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan.
Hierna vervolgt u de reis terug per fiets naar het Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, waar wij u een heerlijk 3-gangen diner zullen serveren.

Programma

11:00 - 12:00 uur
Wij ontvangen u en uw gezelschap in het sfeervolle restaurant of op ons trendy terras met een kopje koffie en een kopje soep naar keuze met stokbrood.

12:00 - 12:30 uur
Vertrek richting het centrum per fietstrein of tandem fiets, onder begeleiding van een activiteitenbegeleider.

12:30 - 15:00 uur
Escape The City.

15:00 - 16:30 uur
Op eigen gelegenheid sfeer proeven in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch d.m.v. een kleine wandeling, even te shoppen of een terrasje te pakken.

16:30 - 17:00 uur
Vertrek op eigen gelegenheid terug naar Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught per fietstrein of tandem fiets.

17:00 uur
Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner/buffet voor u.

Bekijk ook onze overnachtingsmogelijkheden Vraag naar de scherpe tarieven!

minimaal 10 betalende personen
hele jaar, op basis van beschikbaarheid
€ 79,50 per persoon en € 35,00 boekingskosten