Fitt & Mix

Kies zelf de gewenste tijdsduur en stel je arrangement samen met de keuze uit verschillende activiteiten. Mix dus zelf de leukste activiteiten voor het uitje! Kies twee, drie of vier activiteiten en maak er een sportieve en gezellige middag van!

Maak een keuze uit diverse water-, strand-, schiet- en teambuildingactiviteiten. Zo kun je samen het water op met een zelf gemaakt vlot, een grote drakenboot of stabiele reuzekano. Glijden jullie soepel door het water? Hou je het liever droog? Ga dan voor het actieve beach duo en beach & bounce volleybal. Of test je schietskills tijdens het handboog schieten, reuze katapult schieten of tijdens een spannend potje archery tag!  

Programma

12:30 - 13:30 uur 
Ontvangst bij Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught met een heerlijke lunch. Hierbij is koffie, thee, melk en jus d'orange inbegrepen.

13:30 – 14:00 uur
Vertrek met de tandem of fietstrein vanuit Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught naar de IJzeren man in Vught.

14:00 – 17:30 uur (afhankelijk van de activiteiten die gekozen worden)
Start van de Fitt & Mix activiteiten.
U heeft hierbij de keuze uit:

  • Drakenboot varen; Ultieme samenwerking is vereist om de drakenboot soepel door het water te laten glijden. Peddels ready? Go!
  • Reuzen kano varen; Vaar samen in een reuzenkano over het water op zoek naar de boeien en opdrachten. Wie kraakt de kluis?
  • Vlot bouwen en varen; Niet bang voor natte voeten? Maak een zo stevig mogelijk vlot en overwin het water! Kan jullie vlot de tocht over het water aan? (telt als 2 activiteiten)
  • Archery tag; Een nieuwe variant op paintball, maar dan gaver! Schiet op elkaar met (zachte) pijl en boog. Kan jij je collega’s wel schieten? Dit is je kans!
  • Handboogschieten; Neem de juiste positie aan, richt op het doel en schiet! Wie kan het target raken vanaf acht meter afstand? Waan je een echte Robin Hood!
  • Reuzen katapult; Bouw met je team een stevige katapult en schiet de bal in het juiste vak. Handen uit de mouwen!
  • Teamgames fun; Een drietal activiteiten met hoog fun-gehalte. Stapel zo hoog mogelijk tijdens reuze jenga, speel pictionary met een reuzen potlood en sla de spijker op z’n kop!
  • Teamgames samenwerking; Passeer elkaar zonder te vallen over de grote balk. Werk snel samen, til het hele team over de muur en draag je collega’s op handen door het spinnenweb. 

17:30 – 18:00 uur
Vertrek op eigen gelegenheid richting Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught per fietstrein of tandem.

18:00 - 19:00 uur
Gelegenheid tot naborrelen in onze gezellige hotelbar; de Pianobar.

19:00 uur
Aanvang 3-gangen diner

Extra informatie:
Indien slecht weer (onweer etc.) zorgen we voor een passend alternatief.
Zorg voor stevige schoenen.

Bekijk ook onze overnachtingsmogelijkheden Vraag naar de scherpe tarieven!

minimaal 12 betalende personen
Gehele jaar, op basis van beschikbaarheid
vanaf € 85,00 per persoon en eenmalig boekingskosten van € 85,00