Vestingvaren

In samenwerking met de Hertogboeren bieden wij een prachtige vaartocht aan door het prachtige Bossche landschap.  Tijdens uw vaartocht langs de Bossche vestingswerken vertelt de schipper/gids u o.a. over het beleg van 's-Hertogenbosch in de 17e eeuw en over het hoge water van 1995. De rondleiding in het Bastionder maakt de beleving van dit verhaal compleet. In dit ondergrondse informatiecentrum maakt u onder andere kennis met de 'Boze Griet'! Na de presentatie in het Bastionder gaat de tocht verder per Vestingfiets, via het natuurgebied de Bossche Broek keert u terug naar Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught. 

U kunt ook voor de Me-mover kiezen. Nieuw en helemaal hip, een nieuw vervoersmiddel wat voor jong en oud te besturen is. Door middel van een traplopende beweging komt de Me-Mover in beweging en gaat u makkelijker dan u denkt vooruit. De Me-Mover wordt niet door een motor aangestuurd waardoor ook kinderen dit vervoersmiddel zelf mogen besturen. Het is mogelijk om in plaats van de fietstocht een Me-Mover tocht te doen, hiervoor geld een toeslag.

Uiteraard worden jullie goed verzorgd op pad gestuurd met een fietsroute en poncho's bij slecht weer.

Programma

13:30 - 14:00 uur 
Wij ontvangen u in het sfeervolle restaurant of op ons trendy terras met één kopje koffie of thee en gesorteerd gebak.

14:00 – 14:30 uur
Vervolgens loopt u (ca 500 meter) naar Huize Valk wat is gebouwd op restanten van Fort Anthonie.

14:30 – 15:30 uur
Per overdekte boot vaart vanaf Fort Anthonie naar Bastion Oranje.

15:30 – 16:30 uur
Per fiets vervolgt u uw route door natuurgebied de Bossche Broek.

16:30 uur
Bij aankomst bij Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught heten wij u van harte welkom in de Pianobar of bij mooi weer op het terras. Wij serveren één consumptie en twee warme hapjes per persoon.

Bekijk ook onze overnachtingsmogelijkheden Vraag naar de scherpe tarieven!

minimaal 10 betalende personen
Gehele jaar, op basis van beschikbaarheid
€ 38,50 p.p. en eenmalig boekingskosten van € 35,00